Συλλογή Αστρολογικών και Κοινωνικών θεμάτων

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

ΝΕΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ


Συνοψίζοντας σχετικά με τους νέους κύκλους της Αστρολογικής Σχολής ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ, σας υπενθυμίζουμε πως μπορείτε να έρθετε να παρακολουθήσετε ή να μας στέλνετε το mail σας, σύμφωνα με τα παρακάτω:

Τα νέα τμήματα ΑΡΧΑΡΙΩΝ ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα, με δύο πιθανές μέρες για το καθένα καθώς η επιλογή γίνεται συλλογικά.

Το τμήμα ΚΑΡΜΙΚΗΣ Αστρολογίας με την Ελίνα Βατικιώτη έχει την πρώτη συνάντηση το Σάββατο στις 20/1 στις 15.30 για μια δίωρη εισαγωγή – παρουσίαση, την οποία όποιος ενδιαφέρεται γι αυτόν τον κλάδο, μπορεί να παρακολουθήσει δωρεάν.

Το τμήμα του HUMAN DESIGN SYSTEM με την Εβίτα Ζαχαριάδου, θα αρχίσει αρχές Φεβρουαρίου με τις εγγραφές να συνεχίζονται και την πρώτη συνάντηση – εισαγωγή που έχει ήδη πραγματοποιηθεί, να διατίθεται δωρεάν μέσω mail, σε όποιον ενδιαφέρεται γι αυτόν τον κλάδο.

Τέλος, το ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ τμήμα της σχολής με υπεύθυνο τον Γιάννη Ριζόπουλο, συνεχίζει ακάθεκτο, απευθυνόμενο στους προχωρημένους γνώστες της Αστρολογίας που επιθυμούν να φρεσκάρουν και να αποτυπώσουν τις γνώσεις τους, σε κάτι χειροπιαστό.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ.
Β. Λογοθετίδη 16 Μετρό Πανόρμου
211 4066855, 210 7511799, 6977918026

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου