Συλλογή Αστρολογικών και Κοινωνικών θεμάτων

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Όταν ο Δίδυμος συνάντησε τον Ταύρο, έγινε LoveLetters


Καταρχήν «είμαστε στον αέρα» από τις πρώτες πρωινές ώρες της 5ης Ιουνίου και συγκεκριμένα στις 4 και 23΄, δηλαδή με Ωροσκόπο στο πληθωρικό ζώδιο του Ταύρου. Μέσα από εκεί αναδύεται η ήρεμη δύναμη που αποπνέει.
Ωστόσο όταν μιλάμε για ένα site και μέσα μαζικής επικοινωνίας γενικότερα, ο νους μας πάει στο ζώδιο των Διδύμων. Εκεί γίνεται και η Νέα Σελήνη που πρωτοστατεί στον αστρολογικό του χάρτη.

Ο Ήλιος λοιπόν, η Σελήνη αλλά και η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι το βαρύ πυροβολικό της επικοινωνίας αλλά και της πληροφόρησης. Είναι άμεσο, φιλόξενο, διαδραστικό, φιλικό στο χρήστη και νιώθεις αμέσως ότι είσαι σε μια παρέα που σε περιμένει. Εδώ… γίνεται το παιχνίδι!
Όλος αυτός ο συνδυασμός των πλανητών στους Διδύμους σχηματίζει ένα Ταυ- τετράγωνο με Δία και Ποσειδώνα.
Οι δυο τους είναι στον άξονα του έρωτα, της δημιουργίας και των κοινωνικής δραστηριότητας.
Η πληθωρική φαντασία, ο ρομαντισμός και ο έρωτας, έχουν τον πρώτο λόγο. Η ορθολογιστική ανάλυση των Διδύμων αφήνει χώρο στα συναισθήματα. Συναισθήματα φευγάτα και ανολοκλήρωτα. Όλα έχουν τη θέση που τους αξίζει.

Η αγάπη μπαίνει σε πρώτο πλάνο και δεν είναι δεδομένη. Είναι προϊόν προσπάθειας και αναζήτησης. Ο Ουρανός στο χάρτη του site, θα αναδείξει τα ανατρεπτικά χαρακτηριστικά του έρωτα.
Το εκκεντρικό, το απρόβλεπτο, αυτό που ξεπερνά τα δεδομένα της λογικής και της φαντασίας, φτάνοντας στην αξεπέραστη βιωματική εμπειρία μέσα από κείμενα και αφιερώματα σε μεγάλους και ασυνήθιστους έρωτες.
Love Letters… για να περπατήσουμε παρέα στους δρόμους της αγάπης.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Για το http://www.loveletters.gr/index.php/lovethemes/editor-s-choice

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου