Συλλογή Αστρολογικών και Κοινωνικών θεμάτων

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Οι τάσεις της ημέρας 30/3 – Τι να προσέξω σήμερα


Να θυμάμαι: Το να προετοιμαζόμαστε με αισιοδοξία και τόλμη, είναι η μισή εγγύηση για την επιτυχία.

Άλλη μια εβδομάδα ξεκινά με περιοριστικά μέτρα, ευχόμενοι να μη χρειαστεί να γίνουν αυστηρότερα.
Ο Άρης περνάει στον Υδροχόο σήμερα στις 9.44 το βράδυ, βρισκόμενοι κάτω από την επιρροή της συνάντησής του με τον Κρόνο, η οποία κορυφώνεται αύριο. Όψη δύσκολη γιατί δεν μπορούμε να ξεφύγουμε εύκολα από τη δύνη της, που δεν είναι άλλη από τη σύγκρουση αυτού που θέλουμε να κάνουμε με αυτό που πρέπει να κάνουμε.
Ωστόσο ο επαναστατικός Άρης στον Υδροχόο, μπορεί να συνεννοηθεί με τον Κρόνο που έχει χαλαρώσει τα λουριά του και να δώσουν ένα αξιοθαύμαστο αποτέλεσμα.

Σήμερα η Σελήνη στους Διδύμους εκτός από το ότι μας κάνει λαλίστατους όπως και χθες, έρχεται σε σύγκρουση με τον Ποσειδώνα και ιδίως από το μεσημέρι και μετά, αρχίζουν τα σενάρια συνωμοσίας και οι φαντασιοπληξίες.
Δεν ακούμε τι λένε καν αυτοί που εμπιστευόμαστε, ακολουθώντας μια χαώδη αντίδραση και συμπεριφορά.

Οι απογευματινές ώρες είναι κάπως αναξιόπιστες και δεν πρέπει να βασιζόμαστε σε διαβεβαιώσεις ή επιφανειακά και πρόχειρα αναγνώσματα.
Η μεταβλητή διάθεση μπορεί να οδηγήσει σε απογοητεύσεις.
Η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο είναι σίγουρα μια θέση που ευνοεί επαναστάσεις αλλά όχι χωρίς αιτία. Στην παρούσα φάση είναι πολύ επιθυμητή, καθώς μπορεί να ανατρέψει βαλτωμένες και ανούσιες τακτικές.
Θα παραμείνει στο ζώδιο μέχρι τις 13/5, ενώ στις 7/4 θα κορυφώσει την κόντρα του με τον Ουρανό, κορυφώνοντας μια δύσκολη και δύστοκη περίοδο.

Σήμερα, ειδικότερα Ιχθύες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες, θα είναι αποπροσανατολισμένοι και περισσότερο αφελείς και ευκολόπιστοι.

Κατερίνα Σαλωνίκη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου