Συλλογή Αστρολογικών και Κοινωνικών θεμάτων

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Οι τάσεις της ημέρας 31/3 Τι να προσέξω σήμερα


ΆΡΗΣ ΣΥΝΟΔΟ ΚΡΟΝΟ

Να θυμάμαι: Μην αποφεύγεις αυτό, που δεν ξέρεις πώς θα εξελίσσονταν αν το είχες προσπαθήσει.
Η τελευταία μέρα του Μαρτίου μας δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο, που διαμορφώνεται από την κορύφωση της συνάντησης του Άρη με τον Κρόνο στον Υδροχόο!

Τα επαναστατικά τελεσίγραφα του στυλ αυτό που θέλω είναι και αυτό που πρέπει, ίσως είναι από τις λίγες φορές που μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά χρειάζεται κόπος για να αποδειχθεί.
Η συνάντηση αυτή μας βρίσκει σε μια ευάλωτη και δύσκολη περίοδο, κάνοντας μεγαλύτερη την ανάγκη να προστατευτούμε από στραβοπατήματα και ατυχήματα πάσης φύσεως.
Τα πράγματα λοιπόν είναι πολύ ρευστά και πολύ αντιφατικά. Προφυλασσόμαστε σήμερα από εκείνο που προσπαθεί πάση θυσία να μας παρακινήσει για επικίνδυνες κινήσεις, αλλά παράλληλα δεν φοβόμαστε να ρισκάρουμε και να αποδιώξουμε τον φόβο.
Η όψη αυτή βγάζει στην επιφάνεια πολλά συμπλέγματα, ενώ οι τσακωμοί μπορεί να είναι έντονοι, πάντα βέβαια σε θεωρητικό επίπεδο.

Η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο στη 1.44 το μεσημέρι και το βράδυ εναρμονίζεται με τον Ουρανό, σκορπίζοντας ένα υπερπροστατευτικό αίσθημα, που συνεργάζεται με την πρωτοτυπία και τη δεξιοτεχνία.
Το βράδυ αυτό μπορεί να έχουμε ευχάριστες εκπλήξεις ή εξελίξεις, ενώ μπορούμε να περάσουμε εύκολα, δύσκολες επιρροές.

Ειδικότερα Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί του 1ου δεκαήμερου παρακαλούνται να προσδεθούν και να μην λύσουν τις ζώνες τους μέχρι νεωτέρας ειδοποίησης.
Πιο εύκολα από όλους διαχειρίζονται τα γεγονότα Ζυγοί , Κριοί, Τοξότες και Δίδυμοι, που εκ του ασφαλούς μπορούν να δίνουν ταξιδιωτικές οδηγίες στους άλλους.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου