Συλλογή Αστρολογικών και Κοινωνικών θεμάτων

Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Οι τάσεις της ημέρας 6/4 – Τι να προσέξω σήμερα


Να θυμάμαι: Αυτό που συνειδητοποιούμε, είναι αυτό που πρέπει να ασχοληθούμε μαζί του με κάθε τρόπο.

Η εβδομάδα ξεκινάει με υπεραναλυτική διάθεση, που προκαλεί η παρουσία της Σελήνης στην Παρθένο.
Χρειαζόμαστε σημεία αφετηρίας και δεν θέλουμε να αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους, ενώ πρωταγωνιστούν η λογική και η πρακτικότητα.

Στις 12.49 το μεσημέρι κορυφώνεται η κόντρα της Σελήνης με τον κυβερνήτη του ζωδίου που την φιλοξενεί, τον Ερμή και από το πρωί, οι συζητήσεις, οι κόντρες και οι διαφωνίες πέφτουν βροχή.
Ως αργά το μεσημέρι δεν είναι κατάλληλο διάστημα για πάσης φύσεως οριστικοποιήσεις, ενώ μπορεί να υπάρξουν διαδικαστικά εμπόδια.

Ακολουθούν το απόγευμα οι αρμονικές όψεις της Σελήνης με τον Πλούτωνα και τον Δία, οι οποίες αποκαθιστούν τυχόν δυσκολίες και μας συνοδεύουν ως το βράδυ με καλή διάθεση και αποτελεσματικές ενέργειες.

Η τάση να προσγειωθούμε και η διάθεση να μην προσδοκούμε πολλά για να μην απογοητευτούμε, αποδεικνύονται σήμερα σοφές, καθώς απολαμβάνουμε μια ενεργητική μέρα χωρίς άσκοπη αφοσίωση και επιμονή.
Οι βραδινές ώρες είναι σαφώς πιο απολαυστικές, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να κάνουμε έναν γερό απολογισμό των δυνατοτήτων μας.

Ως αργά το μεσημέρι, Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, μπορεί να πνιγούν σε μια κουταλιά νερό. Αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις.

Από το απόγευμα και μετά, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ταύροι, συνδυάζετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου και βγαίνετε κερδισμένοι.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου