Συλλογή Αστρολογικών και Κοινωνικών θεμάτων

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Οι τάσεις της ημέρας 7/4 Τι να προσέξω σήμερα


Να θυμάμαι: Η εκτόνωση έχει πολλά πρόσωπα. Φρόντισε σήμερα να δεις το πιο όμορφο.

Με τα συναισθήματα να είναι ανάμεικτα, βιώνουμε τις δύσκολες αυτές μέρες με γρήγορες αλλαγές και διαδοχές, χωρίς να μπορούμε να τα κατανοήσουμε.
Σήμερα η Σελήνη περιφέρεται στον Ζυγό, γεμάτη ελπίδα πως θα μας μονιάσει, θα μας κάνει συντροφικούς, όμορφα συνεργάσιμους, ευγενικούς, παραχωρητικούς και χαριτωμένα διπλωματικούς.

Όλα τα παραπάνω μπορεί να ισχύσουν σε κάποιες στιγμές, ωστόσο η πάλη να υπερισχύσουν τα είναι άνιση, καθώς έχουν να παλέψουν με την κόντρα του Άρη με τον Ουρανό, που παραμένει πάντα ένας πολεμικός ενοχλητικός κρότος στ’ αυτιά μας.
Σήμερα λοιπόν, υπάρχει η διάθεση για αρμονία και αυτός είναι ο κύριος στόχος μας. Επιζητάμε να ισορροπήσουμε, κάνουμε προσπάθειες γι αυτό προς όλες τις κατευθύνσεις και πολλοί είναι αυτοί που θα βρουν την άκρη τους.

Ωστόσο νιώθουμε πως δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από την ανασφάλεια και την επιμονή να φοβόμαστε περισσότερο από όσο χρειάζεται. Γινόμαστε ευέξαπτοι, εριστικοί, μονοκόμματοι και αδιάλλακτοι.
Το χειρότερο είναι πως δεν έχουμε πρακτικές λύσεις αλλά αρκούμαστε σε θεωρίες που κατασκευάζουν απαισιόδοξα και πεζά σενάρια.
Κυνηγάμε μια απελευθέρωση μέσα σε έναν εγκλωβισμό, από τον οποίο προσπαθούμε να αποδράσουμε με λόγια.
Γύρω μας, μπορεί να προκληθούν έντονα γεγονότα, που σχετίζονται με εκτόνωση σε όλα τα επίπεδα.

Ειδικότερα Ταύροι, Υδροχόοι, Σκορπιοί και Λέοντες, είναι πιθανό να ξεσπάσουν και να οδηγηθούν σε πράξεις που θα τους εκθέσουν.

Κατερίνα Σαλωνίκη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου