Συλλογή Αστρολογικών και Κοινωνικών θεμάτων

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Οι τάσεις της ημέρας 8/4 Τι να προσέξω σήμερα


ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΚΡΙΟΥ – ΖΥΓΟΥ

Να θυμάμαι: Οι επισκέπτες πάντα δίνουν χαρά. Άλλοι όταν έρχονται και άλλοι όταν φεύγουν! “Sam Ewing”

Φτάσαμε λοιπόν και στην περιβόητη υπερπανσέληνο του Απριλίου, στον άξονα Κριού – Ζυγού, σε ένα άξονα που προωθεί την αλληλοστήριξη, τη συνεργασία και την ομαδικότητα.
Η σημερινή Πανσέληνος, μας κάνει δοτικούς, διαστέλλει τα συναισθήματα, αναγνωρίζει, ευγνωμονεί, ανταποδίδει, δικαιώνει, σκορπά αισιοδοξία ΑΛΛΑ όχι σε δρόμους στρωμένους με ροδοπέταλα.
Για να συμβούν όλα τα παραπάνω χρειάζεται να περάσουμε από συγκρούσεις, που όσο και θεωρητικές είναι στην αρχή, εξαναγκάζονται να αποκτήσουν πρακτική υπόσταση.
Ο Άρης στον Υδροχόο συνοδοιπόρος με τον Κρόνο, μπορεί να τα βρίσκουν σε έναν κοινό στόχο, αλλά η κόντρα τους με τον Ουρανό, διαμηνύει πως τίποτα δεν μπορεί να κατορθωθεί χωρίς σύγκρουση και ανατροπή.

Το μήνυμα της σημερινής Πανσελήνου είναι να σκάψουμε βαθιά μέσα μας και να αντικρύσουμε τις ανάγκες μας. Ότι και όποιος δεν μας καλύπτει συναισθηματικά, δεν μπορεί να εντάσσεται στο καθημερινό μας μονοπάτι.
Χρειάζεται μια βαθιά αναθεώρηση των πραγμάτων για να γίνουμε χαρούμενοι και να αλλάξουμε στάση ζωής.
Όποια ανατροπή συμβεί σήμερα και αύριο είναι καλοδεχούμενη γιατί μπορεί να είναι η ίδια που θα μας αναζωογονήσει αργότερα.
Η αρμονική όψη της Αφροδίτης στους Διδύμους με τον Άρη και τον Κρόνο, είναι η αέρινη πνοή που κινεί τα νήματα της εσωτερικής μας εξάγνισης.
Η χαρά συμβαδίζει με την πρόκληση και την τάση να ξεριζωθεί κάθε περιττός φόβος και ανησυχία.
Η Σελήνη στον Ζυγό παραμένει μια γλυκιά προτροπή για να ομορφύνουμε μέσα και έξω, αποφεύγοντας την παγίδα των εντάσεων και της υπερβολής τις μεσημεριανές και πρώτες απογευματινές ώρες.

Ειδικότερα Ταύροι, Σκορπιοί και Λέοντες του 1ου δεκαήμερου, βρίσκονται σε ένταση που θα πρέπει να εκμεταλλευτούν προς όφελός τους δημιουργικά, αλλιώς θα εγκλωβιστούν.

Ζυγοί, Υδροχόοι και Δίδυμοι ειδικά στο τέλος του 2ου και αρχές του 3ου δεκαήμερου, εκπληρώνουν ευχές, τηρούν υποσχέσεις και υποδέχονται την αισιοδοξία στο κατώφλι του νου τους.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου