Συλλογή Αστρολογικών και Κοινωνικών θεμάτων

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Ερμής στον Κριό και λόγια ξεκάθαρα. Πώς και ποιους θα επηρεάσει


Ο Ερμής περνάει στον Κριό στις 11/4 στις 7.49 το πρωί, παραμένοντας έως τις 27/4 στις 10.53 το βράδυ, που θα περάσει στον Ταύρο.

Μετά από δυόμισι σχεδόν μήνες παραμονής στους Ιχθύς, με το μυαλό να φάσκει και να αντιφάσκει και μια αδιέξοδη συνεννόηση που προκάλεσε και αρκετά αφελή ξεκαθαρίσματα, το πέρασμά του στον Κριό θα διατηρήσει την επιπολαιότητα, αυξάνοντας όμως την αισιοδοξία και την αμεσότητα.

Ο Ερμής στον Κριό είναι ταχύτατος από παρόρμηση και ενθουσιασμό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκφράσει σχεδόν ποτέ αυτό που θέλει να πει, έχοντας και την απαίτηση από τους άλλους να καταλάβουν από τα συμφραζόμενα! Είναι όμως τόσο άμεσος, ειλικρινής και ευθύς, που εκτιμάται δεόντως και στο τέλος θριαμβεύει.

Στην τωρινή του πορεία στο ζώδιο, θα έχει 5 πλανητικές συναντήσεις.
Η πρώτη στις 12/4, που θα εναρμονιστεί με τον Κρόνο, δίνοντας την αίσθηση πως όλα τα λυθούν, αρκεί να συγκεντρωθούμε σε ένα στοιχείο, που δεν είναι άλλο από την ιδεολογική εγρήγορση.
Από 1ο έως 13/4 μπορεί να ληφθούν άμεσες αποφάσεις δράσης, ιδιαίτερα από Κριούς, Υδροχόους, Λέοντες και Ζυγούς 1ου δεκαήμερου.

Συνεχίζοντας στις 18/4, θα έχουμε την αρμονική όψη με την Αφροδίτη και στις 19/4 με τον Άρη, όπου από 16 έως 20/4 μέσα στις σιωπηλές για φέτος μέρες του Πάσχα, θα ακουστούν τα πυροτεχνήματα έκφρασης και εκτόνωσης, που θα δημιουργήσουν ένα όμορφο και αισιόδοξο κλίμα.
Θα είμαστε ιδιαίτερα εφευρετικοί, με αξιοσημείωτο χιούμορ και διάθεση για ανταλλαγές απόψεων.
Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες, αναγνωρίζουμε τις ευθύνες μας και καθαρίζουμε τους εσωτερικούς μας κήπους για να ανθίσει η οποιαδήποτε άνοιξη.
Ένα πολύ πρόσχαρο και εποικοδομητικό διάστημα στη μαυρίλα που ζούμε, με πρωτεργάτες τους Κριούς, Διδύμους, Ζυγούς και Τοξότες, Υδροχόους και Λέοντες, γεννημένους στην αρχή του 2ου δεκαήμερου.

Στις 25/4 και 26/4, έρχονται οι κόντρες του με τον ανάδρομο Πλούτωνα και τον Δία, να ταράξουν εκείνα τα νερά που πρόλαβαν να βαλτώσουν ή δεν ξεβάλτωσαν ως τώρα.
Ο Ερμής μέσα από τις συγκεκριμένες κόντρες του, είναι αποφασισμένος να ανακατέψει καλά όλα εκείνα που τυχόν δεν αποσαφηνίστηκαν, δίνοντας τελεσίγραφα για όσους κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.
Από 23 έως 27/4 τα λόγια θα είναι σκληρά ίσως και υπερβολικά, αλλά το ταρακούνημα θα είναι λυτρωτικό.
Ιδιαίτερα Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 3ου δεκαήμερου, είναι έτοιμοι να μην αφήσουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας ή στάσης ουδετερότητας στα μάτια των άλλων, ειδικά των «αντιπάλων» τους.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου