Συλλογή Αστρολογικών και Κοινωνικών θεμάτων

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Οι τάσεις της ημέρας 10/4 Τι να προσέξω σήμερα


Να θυμάμαι: Επενδύω με αχόρταγη διάθεση, ακριβώς εκεί που ξεκουράζεται η ανάγκη μου.


Μέρα με περισσότερη νοητική διαύγεια είναι η σημερινή, με τη Σελήνη στον Σκορπιό να σχηματίζει μόνο αρμονικές όψεις, κατευθύνοντάς μας σε ουσιαστικές σκέψεις, κινήσεις και πράξεις.

Ιδανική μέρα για ξεκαθαρίσματα, υποβολές αιτήσεων, πάσης φύσεως ρυθμίσεις, ενώ είναι η μέρα που περιμένουμε αδιαμαρτύρητα στις ουρές, γιατί έχουμε κατανοήσει πως δεν γίνεται αλλιώς.

Στις 3.15 το μεσημέρι η κορύφωση της αρμονικής όψης με τον κυβερνήτη του ζωδίου Πλούτωνα, μας κάνει από το πρωί πού εκφραστικούς και διαπεραστικούς. Καταλαβαίνουμε τους άλλους και μας καταλαβαίνουν και αυτοί, χωρίς να χρειάζεται ένταση. Οι δουλειές μας διεκπεραιώνονται αποτελεσματικά και τυχόν εμπόδια ξεπερνιούνται με ψυχραιμία.
Πόσο μάλλον, όταν ακολουθεί και η αρμονική όψη της Σελήνης με τον Δία, που μας κάνει να ξεπερνάμε κάθε ανασφάλεια, συρρικνώνει τους φόβους και μας κάνει να αισθανόμαστε δυνατοί.
Επίσης η μέρα είναι τυχερή και πολύ ευνοϊκή για τις φιλοδοξίες μας, έστω και αν είναι εξαναγκασμένες να παραμένουν στο συρτάρι.

Το βράδυ, η αρμονική όψη της Σελήνης με τον Ερμή, επιδρά πολύ θετικά στην ψυχολογία μας, ενώ νιώθουμε έντονα την ανάγκη για πάσης φύσεως δημιουργικές ενασχολήσεις, κυρίως συγγραφή. Το βράδυ αυτό είναι γεμάτο έμπνευση, ενώ ακατανίκητη θα είναι η επιθυμία, για μια ανοιξιάτικη βόλτα.

Λίγο πριν η μέρα τελειώσει, η Σελήνη περνάει στον αισιόδοξο Τοξότη, και λίγο αργότερα, ο Ερμής περνάει στον σαρωτικό Κριό.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου