Συλλογή Αστρολογικών και Κοινωνικών θεμάτων

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Οι τάσεις του Σαββατοκύριακου 11 και 12/4 Τι να προσέξω το διήμερο


Να θυμάμαι: Το ρίσκο όταν θέλεις κάτι πολύ δεν είναι γενναιότητα, είναι επιλογή ζωής.

Ένα ευχάριστο Σ/Κ απλώνεται μπροστά μας. Γεμάτο οσμές άνοιξης κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Η Σελήνη έχει περάσει στον περιπλανώμενο Τοξότη, που δεν ησυχάζει χωρίς την περιπέτεια και την τάση για διαρκή αναζήτηση.
Ο Ερμής έχει περάσει στον ευθύ και αποφασιστικό Κριό και όλοι έχουμε αρχίσει να νιώθουμε πιο ξεκάθαροι και απαλλαγμένοι από φοβίες.

Το Σάββατο, η μέρα ξεκινά με την κόντρα της Σελήνης με την Αφροδίτη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων, η οποία μας παροτρύνει για πάσης φύσεως ανδραγαθήματα. Η παράλληλη ανάγκη να επικοινωνήσουμε κοινωνικά, θα μας κάνει να εφεύρουμε τρόπους να σπάσουμε την απομόνωση όσο περισσότερο γίνεται.
Προς το μεσημέρι, η αρμονική όψη της Σελήνης με τον Άρη, αυξάνει την ενέργεια και τη ζωτικότητα, βοηθάει την αποκατάσταση σε όλα τα επίπεδα και υπόσχεται ένα πολύ απολαυστικό και διαδραστικό μεσημέρι. Επινοήσεις πάσης φύσεως, κάνουν τη μέρα και τη νύχτα ξεχωριστή, ενώ φιλικές σχέσεις μπορεί να γίνουν ακόμα πιο ζεστές.

Την Κυριακή, η κορύφωση της αρμονικής όψης του Ερμή με τον Κρόνο, μας κάνει να νιώθουμε την αξία της αισιοδοξίας, σε μια ρεαλιστική βάση.
Τη μέρα αυτή καταλαβαίνουμε την αξία του φιλτραρίσματος των γεγονότων, των όσων ακούμε και όσων διαβάζουμε, ενώ είναι ιδανική μέρα για φιλικές συζητήσεις και συναντήσεις. Μια συμβουλή από ένα άτομο με πείρα, μπορεί να μας ανοίξει διάπλατα ένα νέο μονοπάτι.
Στην καρδιά του μεσημεριού, η Σελήνη εναρμονίζεται με τον Ήλιο, σε μια πύρινη λυτρωτική επαφή, που ζεσταίνει τις καρδιές όλων και μας γεμίζει αισιοδοξία και χαρά.
Ιδανική μέρα για βόλτες στη φύση, επαφή με ζώα, άσκηση και σωματική εκτόνωση.

Πρωταγωνιστές του διημέρου Κριοί, Τοξότες, Υδροχόοι και Δίδυμοι, που ξεσηκώνουν με τις προτροπές τους και την ανάγκη τους για δράση και εκτόνωση.

Κατερίνα Σαλωνίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου